Kursus i Billedmageri v/Lisbeth Degn d 21. okt. kl. 10-15

Collagebroderi med skrot - skrammel og skønne ting på industrifilt.

Collage broderi, anarkistisk broderi, frit broderi, eller ”pålæg på rugbrød” er nogle af de betegnelser der passer bedst på dette kursus.

Der skal broderes på industrifilt og samtidig inkorporeres diverse andre elementer. Det er ikke nødvendigt at kunne alverdens sting, men det er godt at kunne et par stykker. De fleste der broderer har som regel nogle ynglings sting og det er godt at tage udgangspunkt i dem.

Hver kursist får udleveret en ”lykkepose” til 4 billeder, samt stof til hemmelige stingprøver.

Lykkeposen indeholdende: 4 stykker industrifilt i 15 x 15 cm = rugbrødet. Mange forskellige tråde-garner og snører i alternative materialer samt et udvalg af andre alternative underligheder = pålægget. Pris: 150 kr.

Lisbeth medbringer lidt overraskelser.

Det er altid godt med regler. Her arbejdes i hvidt/hvidt, sort/sort, hvidt/sort eller sort/hvidt. De elementer der skal inkorporeres må bøjes, klippes, flækkes, findeles eller gøres med hvad man lyster.

Da alle arbejder med de samme ”farver” og materialer vil der forhåbentligt opstå en vis synergieffekt. Det er utroligt ”sjovt” at se hvor forskellige resultater der kommer ud at det.

Kursisterne skal medbringe deres ”værktøjskasse” med: Broderi saks, saks der må klippe i alt, hobbykniv, nåle lige fra synåle-kanvasnåle med og uden spids og ryanåle, skitseblok og sort og hvidt sytråd og Amagergarn.

Tid: Lørdag den 21. oktober kl. 10-15

Sted: Stenhusbakken 21, Holbæk 

Pris: 175 kr. for medlemmer / + materialepris lykkeposen

        215kr. for ikke medlemmer / + materialepris lykkeposen

Medbring: Egen forplejning til dagen

Tilmelding: Senest den 10. oktober til Lone tlf. 24854975 - mail: lone@tornvedmaskinstation.dk